26. člen ČPA

18.10.2017 Vítáme 26. člena - družstvo Autonapůl

Setkání představitelů ČPA 12/03/2015

Vážení přátelé,

dnes se opětovně setkali zakládající členové České parkovací asociace a současně se konalo i zasedání Rady ČPA. Věnovali jsem se zejména přípravě 2. konference ČPA. Z praktických věcí rozhodla Rada ČPA o programu Vlané hromady ČPA, která se bude konat 16/04/2015 a o vyloučení člena Pango, který neuhradil členský příspěvek za rok 2015 (společnost přestala již v loni vyvíjet činnost v ČR).

Ohledně 2. konference ČPA si Vás dovolujeme všechny požadat o 2 kroky:

1. Všichni, kdo máte pocit, že můžete přispět do jednotlivých bloků svými příspěvky, názory a praktickými příklady, prosím kontaktujte garanty jednotlivých sekcí (seznam najdete na konci článku)
  2. Již v několika případech se stalo, že elektronická komunikace zůstala viset ve spamových filtrech, nebo mohou být některé domény blokované. Bohužel toto je stále častější jev, kdy se zvýšuje ochrana proti spamům a virům a podobným. Sekretář ČPA bude dnes nebo zítra kontaktovat každého přihlášeného účastníka. Pokud Vás sekretář nebude kontaktovat, je to známka, že došlo ke chybě v komunikaci a prosím ozvěte se nám telefonicky (http://www.parkovaciasociace.cz/clanek/4-kontakty/)

Aktuální seznam témat druhé konference a garanti:

Středa

10:15 – 12:00

1. Blok – parkování vozidel v kontextu potřeby zachování průjezdnosti pozemních komunikací nejen pro složky IZS.

• Zahájení – IZS ČR
  • Technické předpisy a normy a dopad na IZS

Ondřej Myška

+420 727 940 899

Středa

13:30 – 15:45

Bude přestávka na kávu

2. Blok – hlavní téma konference:

„K čemu má sloužit veřejný prostor? Aneb drahé bezplatné parkování.“

Volby 2014 hodně změnily vedení radnic a často ve volebních programech rezonovaly témata změny využití veřejného prostoru.

Co si vlastně můžeme dovolit, kolik nás to bude stát a jak toto budou vnímat občané? Co se kde povedlo?

Petr Horský

+420 724 978 248

Čtvrtek

09:00 – 10:15

3. Blok – možnosti využití nových technologií při řešení dopravy v klidu – IT technologie, zakladačové systémy, montované hromadné garáže, …

Petr Váverka

+420 602 357 000

Milan Zelenka

+420 603 552 743

Čtvrtek

10:30 – 11:45

4. Blok – další rozvoj ČPA – motto: má ČPA smysl? – volná diskuse.

Petr Horský

+420 724 978 248