Generálním partnerem je hlavní město Praha

12.04.2017

Generálním partnerem je opět hlavní město Praha

Je nás 21 členů

29.03.2017 V úterý 28. března Rada ČPA projednala a schválila přistoupení společnosti ProPark Slovakia s.r.o. k ČPA. Počet členů dosáhl čísla 21. Kdo bude další ?

O nás

„Našim cílem je vytvořit ucelenou a komplexní představu o zákonných, technických a normativních podmínkách, tak aby vytvořily kvalitní základnu pro řešení dopravy v klidu. Chceme aktivně ovlivnit legislativní procesy ve prospěch všech měst, nikoliv jen těch, které si dokážou prosadit své lokální potřeby v Parlamentu ČR. Chceme účinně připomínkovat technické normy a předpisy aby odpovídaly reálným potřebám 21. století. Chceme vytvořit bohatou informační základnu a tuto nasdílet všem členům. Všechny tyto cíle nemůže realizovat pouze několik jedinců. Pro jejich kvalitní přípravu a realizaci potřebujeme maximální množství informací a podnětů ze strany měst a obcí, ale také ostatních odborných informací. Proto se staňte členem České parkovací asociace.

Pomůžete sobě.

Pomůžete ostatním.